La brigada municipal de Vandellòs i l'Hospitalet porta els aliments de Càritas a les famílies necessitades

Hi ha més de 70 famílies vulnerables al municipi que rebran els lots d'aliments a casa seva per tal d'evitar riscos
L'Ajuntament ha assumit el repartiment d'aliments de Càritas, que fa a domicili gràcies a la tasca de la brigada municipal. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha assumit el repartiment d’aliments de Càritas Parroquial, per garantir la seguretat dels beneficiaris i dels voluntaris d’aquesta entitat amb seu tant al nucli de Vandellòs com al de l’Hospitalet de l’Infant.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La brigada municipal reparteix els lots de productes alimentaris a domicili per evitar desplaçaments

Divendres passat, 20 de març, els operaris de la brigada municipal van lliurar els lots de productes alimentaris a les onze famílies necessitades que hi ha a Vandellòs; i aquest dijous, 26 de març, és previst que els reparteixin també a les 61 famílies en risc d’exclusió social que hi ha a l’Hospitalet de l’Infant. L’entrega s’efectua als domicilis de les famílies, per evitar-los el desplaçament; i la preparació dels lots té lloc a la seu de Càritas a l’Hospitalet de l’Infant.

 

Per realitzar aquesta distribució d’aliments d’una manera segura, els operaris de la brigada municipal van rebre una formació de la Creu Roja la setmana passada sobre mesures d’autoprotecció, d’higiene i de seguretat destinades a la prevenció de la Covid-19.

 

Donació extraordinària de 3.000 euros a Càritas

A banda de l’aportació anual que l’Ajuntament fa a Càritas, el consistori ha decidit donar 3.000 euros a aquesta entitat perquè pugui fer front a la situació actual d’excepcionalitat ocasionada per la crisi sanitària del coronavirus.