Imatge del gos robat en un pis de Salou, l'agost de 2019.

Recuperen el gos que havien robat d'un pis a Salou

La propietària va trobar tota la casa regirada quan va tornar de treballar i va veure que s'havien endut el gos

El Jimbo, el gos que van robar en un pis de Salou aquest dimarts, 20 d'agost, ja està amb la seva família. Han estat tres dies de patiment, però finalment els propietaris s'han pogut retrobar amb la seva mascota aquest divendres, 23 d'agost, segons han informat a través de les xarxes socials.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La seva propietària, Maria José Escribano, va fer una crida a les xarxes socials per trobar-lo després de patir un robatori a casa seva, a la zona de la plaça Europa. Els lladres van regirar tota la casa, però aparentment només es van emportar el gos,  de raça American Stanford.

Segons va explicar a TarragonaDigital  la propietària, «no hi havia ningú a la casa i quan vaig arribar ahir de treballar vaig trobar que estava tot remogut i que el gos no hi era». El Jimbo és un mascle de cinc anys i de color canela, amb pelatge blanc al pit i les potes. La Maria José estava desesperada i va engegar una cerca a través de les xarxes socials per si algú podia ajudar a trobar la seva mascota. Finalment, tot i l'ensurt, la història ha acabat amb final feliç.

Imatge del gos robat en un pis de Salou, l'agost de 2019.
Imatge del Jimbo, un American Stanford de cinc anys i color canela. | Cedida

 

Després de denunciar els fets a la comissaria, els Mossos d'Esquadra van anar a inspeccionar l'habitatge.  «M'han dit que no poden fer res, que els lladres van fer servir guants i no han trobat cap petjada. Ara he de tornar tot al lloc i veure si em falten més coses, perquè encara no sé si s'han emportat alguna cosa més. El més important ara mateix és trobar el gos», apuntava la Maria José.