Salou bloqueja els accessos per evitar l’entrada de turistes

Els Mossos d’Esquadra vigilen les carreteres d’accés durant tot el cap de setmana per prevenir la propagació del coronavirus
Els Mossos d'Esquadra vigilaran les carreteres d'accés a Salou durant tot el cap de setmana | Cedida

 

Els Mossos d’Esquadra vigilen els principals accessos a Salou per tal d’evitar l’entrada de turistes que vulguin fer l’estada el cap de setmana a les seves segones residències. La Policia Local realitza, també, rondes de vigilància a l’interior del municipi. L’objectiu dels cossos de seguretat és garantir que es compleixi el confinament i no hi hagi desplaçaments que propiciïn el contagi del Covid-19 entre la població.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, demana que «tothom es quedi a casa i que es respectin les ordres que estableix la llei, quant a restricció d’activitats, circulació i mobilitat» perquè «és l'única fórmula eficaç per prevenir la propagació del coronavirus».

 

Per una altra banda, el batlle recorda que «la llei ens ordena estar confinats i, per tant, resten prohibits tant els desplaçaments interiors de població, com desplaçaments a les segones residències». Granados insisteix en el fet que «només es pot sortir de forma justificada, en els casos excepcionals i de força major que permeten la llei i les autoritats sanitàries, si volem ser responsables amb la nostra protecció i la dels altres, davant el risc de contagi».