GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Salou dona llum verda a la tramitació de dos nous hotels

Durant el ple s'ha llegit una carta de disculpes de la candidata de Cs a Madrid per les seves declaracions sobre Salou
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Salou | Àngel Ullate

 

Salou tindrà dos nous hotels. El ple de l’Ajuntament de Salou d'aquest dimecres, 3 d'abril, ha donat llum verda a la tramitació urbanística inicial de dos nous hotels al municipi. El projecte més gran preveu adequar 100 habitacions en una antiga edificació hotelera abandonada a Cala Vinya, mentre que l’altre consistirà en remodelar una antiga residència d’avis i convertir-la en un petit hotel de 31 habitacions. D'aquesta manera, la capital de la Costa Daurada amplia encara més la seva oferta hotelera per donar resposta a la demanda turística. 

 

La candidata de Cs a Madrid envia una carta de disculpes

D’altra banda, s’ha retirat la moció que demanava a la candidata a l’alcaldia de Madrid per Cs, Begoña Villacís, que es disculpés per haver parlat de Salou com una destinació de borratxera. L’alcalde ha informat als regidors que, abans del ple, Villacís s’havia disculpat, amb la qual cosa els grups han donat l’afer per tancat. Durant el ple, la regidora taronja Reyes Pino ha llegit la carta de disculpes de Begoña Villacís

 

Fa dues setmanes Begoña Villacís va fer unes polèmiques declaracions sobre Salou que van portar molta cua. La candidata taronja va dir públicament, en un acte del Col·legi d'Advocats Madrileny, que no volia que «Madrid es transformi en Salou. Prefereixo que arribin menys turistes i gastin més, que no turisme de borratxera». Les seves paraules van generar malestar entre ciutadans i polítics salouencs, que van reclamar a Villacís que demanés disculpes. 

 

El mateix alcalde Pere Granados va emetre un comunicat exigint a Begoña Villacís que «rectifiqués i es disculpés per afirmar que Salou no és un bon model de destinació turística». El batlle salouenc va expressar el seu malestar, indignació i inquietud de la població de Salou, ja que «es tracta d'una greu acusació que no només perjudica la bona imatge i el nom del nostre municipi, sinó que a més agreuja i menysprea els nostres professionals i els nostres visitants». 

 

Pel que fa als companys de Villacís a Tarragona, el cap de llista dels taronges al Congrés dels Diputats, Sergio del Campo, va exculpar Villacís afirmant que «estic segur que feia referència al Saloufest i aquest tipus de turisme de borratxera».