Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Salou remodelarà el parc del carrer Brussel·les incorporant jocs infantils i miradors

Els treballs, que passaran a contractació, s’executaran un cop passades les festes, amb un pressupost de 311.881,67 euros
Imatge actual del parc del carrer Brussel·les | Ajuntament de Salou

 

 

La junta de govern de Salou ha aprovat el projecte de remodelació del parc del carrer Brussel·les, a la zona de la platja Capellans, a través de la incorporació del parc a la trama urbana del municipi, la millora de l’accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques i la millora de l’atractiu de l’espai, amb miradors estratègics i jocs infantils nous. Els treballs, que passaran a contractació, s’executaran un cop passades les festes de Nadal, amb un pressupost de 311.881,67 euros.

 

Aprofitar l'espai públic i fer el parc atractiu per a les famílies

L’alcalde de Salou, Pere Granados, explicava avui dimecres, 19 de desembre, que «l’objectiu d’aquesta remodelació és obrir el parc fent-lo més permeable i accessible a les persones per la mateixa vorera del carrer Brussel·les, per tant, aprofitant molt més aquest espai públic, dignificant-lo i fent-lo més atractiu per a les famílies, ja que s’hi incorporen també un seguit de jocs i miradors a la línia de costa».

 

En l’actualitat, el parc es caracteritza per una distribució de l’espai diferenciada en dos nivells, superior i inferior. El primer compta amb un muret separador, reforçat per l’existència d’arbustos, mentre que el segon, el nivell inferior, té dos accessos que connecten amb la platja.

 

Les tasques d’aquest nou projecte comporten l’enderrocament del mur i la vegetació que separa la vorera i el nivell superior, per tal que tot es converteixi en un únic espai comú lliure. A més, es preveuen construir unes parts de paviment que sobresurtin des dels accessos, per convidar la ciutadania a entrar al parc i gaudir dels miradors.

 

El parc tindrà una rampa per a persones amb mobilitat reduïda

Al nivell inferior, per la seva part, se suprimirà l’accés central per canviar-lo «per un altre accés des del vessant est del parc, per tal d’incorporar una rampa adaptada per persones amb mobilitat reduïda», expliquen des del consistori salouenc. També es té previst instal·lar a la plataforma inferior una zona de jocs infantils per a nens i nenes entre 6 i 12 anys, «amb la possibilitat d’aprofitar el desnivell per col·locar jocs com ara una tirolina».

 

Les obres del Hard Rock començaran el primer semestre del 2019

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris