GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Fideus Rossos agafen el protagonisme a Cambrils amb les setenes jornades

Les jornades se celebraran del 3 al 19 de maig i comptaran amb la participació de 31 restaurants de Cambrils
Imatge d'arxiu dels fideus rossos amb galeres de la galerada popular de l'any 2018 | Laia Solanellas
 

Les jornades dedicades als fideus rossos tan tradicionals tornen a Cambrils del 3 al 19 de maig i, durant aquest període, 31 establiments del municipi oferiran menús tancats amb diferents variants d'aquest plat tan típic de costa. L'objectiu de les jornades és promocionar la cuina marinera del territori i donar protagonisme als fideus rossos, un dels plats més propis de Cambrils dins de la categoria de 'ranxos mariners', una cuina que ha passat de generació en generació. 

 

Diferents propostes de fideus rossos a Cambrils

En aquesta setena edició de les jornades, 31 restaurants participaran en aquesta iniciativa i oferiran diferents variants dels fideus rossos, des de les versions més tradicionals fins a les més innovadores, i ho faran combinant la qualitat dels productes de proximitat amb l'excel·lència dels cuiners de Cambrils. Podeu consultar i descarregar el llibret amb els restaurants participants, les diferents propostes dels menús i els preus a través d'aquest enllaç 

 

Acuamar, Al Punt, Barabar, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Macarrilla 1966, Denver, Duomo, El Capi, El Faro, El Pescador, El Pòsit, Estival Eldorado Resort, Gami, Germans Miquel’s, La Palmera de la Llosa, l’Amagatall, Les Barques, Les Fonts, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Maset, Miquel, Miramar, Rincón de Diego, Taberna Kupela, Xiringuito Restaurant Del Mar i Xiringuito Neptuno són els diferents restaurants que participen en les setenes Jornades de Fideus Rossos de Cambrils. 

 

Torelló Viticultors serà el patrocinador oficial de les jornades

Torelló Viticultors és una marca catalana molt reconeguda de vins i caves i, en aquesta ocasió, serà el patrocinador oficial de les setenes Jornades de Fideus Rossos de Cambrils. Un maridatge perfecte per acompanyar les diferents propostes que ens proposen els diferents establiments de restauració del municipi. 

 

Les Jornades de Fideus Rossos estan incloses dins del calendari gastronòmic de Cambrils, un calendari que, aquest any, ofereix nou campanyes de gastronomia per tal de promocionar productes de temporada del territori i atraure visitants durant tot l'any. Les jornades estan organitzades pel Patronat de Turisme i l'Ajuntament de Cambrils, juntament amb l'Associació d'Empresaris de l'Hoteleria de Cambrils (AEHC) i patrocinat per Torelló Viticultors.