Suspesos els concerts de Pastora Soler i Earth, Wind & Fire del FIM de Cambrils

L'organització ha anunciat que es retornaran els diners de les entrades
La cantant Pastora Soler havia d'actuar el dijous 26 de juliol. | GTRES

 

Els concerts inaugurals del Festival Internacional de Música (FIM) de Cambrils han caigut del cartell. Es tracta dels concerts de Pastora Soler i Al McKay's Earth, Wind & Fire Experience que s'havien de celebrar el pròxim dijous i divendres, 26 i 27 de juliol, i que s'han hagut de suspendre per «motius tècnics i d'organització».

 

Així doncs, el FIM de Cambrils començarà dos dies després, el dissabte 28 de juliol, en comptes del dia 26, com estava previst. D'aquesta manera, des de l'organització del Festival Internacional de Música de Cambrils han assegurat que els diners de les entrades es retornaran. 

Kase.O inaugurarà el FIM de Cambrils

El Festival Internacional de Música de Cambrils, doncs, retarda dos dies l'inici de la seva edició d'aquest 2018, i pel que fa a la resta de programació, seguirà sent la mateixa amb artistes de primer nivell. D'aquesta manera, serà el raper Kase.O l'encarregat d'inaugurar un dels festivals musicals més importants de la Costa Daurada. Des de la dissolució, l'any 2009, del grup Violadores del Verso, Kase.O ha seguit la seva carrera musical en solitari, i aterrarà a Cambrils amb la seva gira 'El Círculo'. Per assistir a tots els concerts podeu comprar les entrades a la pàgina web del festival, el seu preu varia en funció de l'artista. D'altra banda, al perfil a Instagram de @TarragonaDigital tenim en marxa sortejos per anar gratis als concerts del Festival Internacional de Música de Cambrils, només us heu de fer seguidors i estareu al dia de les novetats!

 

Imatge d'arxiu d'un concert del Festival Intern | Laia Solanellas

David Bisbal, Juanes o La Pegatina passaran pel FIMC

El festival continuarà el diumenge, dia 29 de juliol, amb Hija de la Luna, el projecte tribut a Mecano encapçalat per l'actriu i cantant Robin Torres. També faran parada a Cambrils artistes de primera fila com Jorge Drexler, el dijous 2 d'agost; Miguel Poveda, el divendres 3 d'agost; David Bisbal el dissabte dia 4; i Juanes el diumenge dia 5. 

 

David Bisbal actuarà al 44è Festival Internacional de Música de Cambrils | Cedida

 

La banda femenina juvenil Sweet California, liderada per Sonia, Alba i Tamy, també farà aturada el FIM de Cambrils per presentar el seu últim disc, que per porta per nom '3'. Els catalans La Pegatina actuaran al Parc del Pinaret el divendres dia 10 d'agost portant a Cambrils el seu repertori divers que va des de la rumba fins al merengue, passant per l'ska i oferint un autèntic espectacle. Finalment, els encarregats de clausurar la 44a edició del FIMC serà Enrique Bunbury, el dissabte 12 d'agost, on oferirà el seu últim treball, 'Expectativas'.