Destrossen dos panells publicitaris a l'avinguda Pere Molas de Vila-seca

L'Ajuntament acaba d'iniciar la tramitaci贸 per contractar el manteniment i la neteja de tots els opis del municipi
Dos dels opis de l'avinguda han estat objecte d'actes vand脿lics i es troben amb els vidres trencats. | I. Alcal谩

 

Vila-seca ha despertat aquest divendres, 6 de setembre, amb la indignaci贸 per un nou acte vand脿lic contra el mobiliari urb脿. Aquesta vegada, han trencat els vidres de dos panells publicitaris 鈥攐pis鈥 de l'avinguda de l'Alcalde Pere Molas, concretament els que hi ha situats a la rotonda d'entrada a l'aparcament de PortAventura World i a la mateixa vorera del centre comercial Port Halley. 

 

t

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

En aquest cas, es tracta de la segona vegada en pocs mesos que alg煤 destrossa aquest opi, que ja tenia un dels dos vidres trencats i ara l'han destrossat per l'altre costat. Segons han explicat fonts municipals, aquest panell es desmantellar脿 i es reubicar脿 en un altre punt, ja que es veu afectat per unes obres del clavegueram que s'hi estan fent.

 

Aquest opi, a prop del Port Halley, ja tenia un dels vidres trencat des de fa uns mesos. | I. Alcal谩

 

Primers tr脿mits per tornar a adjudicar els serveis de publicitat

D'altra banda, la darrera Junta de Govern Local va aprovar l'adjudicaci贸 d'un contracte menor per al servei de neteja i manteniment dels opis publicitaris i de les marquesines de parades d鈥檃utob煤s que hi ha a Vila-seca. En total s贸n una cinquantena distribu茂ts pel terme municipal i alguns d'ells es troben deteriorats.

 

Cal recordar que fa temps que va acabar l'adjudicaci贸 per distribuir publicitat a trav茅s d'aquests panells a la via p煤blica. Des d'aleshores, el consistori els fa servir 煤nicament per a publicitat institucional i molts d'ells no tenen cap utilitat. Ara, l'objectiu 茅s posar al dia aquests elements per tal de tornar a obrir en el futur un nou concurs per a l'explotaci贸 dels opis que hi ha a Vila-seca i la Pineda.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris