Destrossen dos panells publicitaris a l'avinguda Pere Molas de Vila-seca

L'Ajuntament acaba d'iniciar la tramitació per contractar el manteniment i la neteja de tots els opis del municipi
Dos dels opis de l'avinguda han estat objecte d'actes vandàlics i es troben amb els vidres trencats. | I. Alcalá

 

Vila-seca ha despertat aquest divendres, 6 de setembre, amb la indignació per un nou acte vandàlic contra el mobiliari urbà. Aquesta vegada, han trencat els vidres de dos panells publicitaris —opis— de l'avinguda de l'Alcalde Pere Molas, concretament els que hi ha situats a la rotonda d'entrada a l'aparcament de PortAventura World i a la mateixa vorera del centre comercial Port Halley. 

t

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En aquest cas, es tracta de la segona vegada en pocs mesos que algú destrossa aquest opi, que ja tenia un dels dos vidres trencats i ara l'han destrossat per l'altre costat. Segons han explicat fonts municipals, aquest panell es desmantellarà i es reubicarà en un altre punt, ja que es veu afectat per unes obres del clavegueram que s'hi estan fent.

Aquest opi, a prop del Port Halley, ja tenia un dels vidres trencat des de fa uns mesos. | I. Alcalá

 

Primers tràmits per tornar a adjudicar els serveis de publicitat

D'altra banda, la darrera Junta de Govern Local va aprovar l'adjudicació d'un contracte menor per al servei de neteja i manteniment dels opis publicitaris i de les marquesines de parades d’autobús que hi ha a Vila-seca. En total són una cinquantena distribuïts pel terme municipal i alguns d'ells es troben deteriorats.

Cal recordar que fa temps que va acabar l'adjudicació per distribuir publicitat a través d'aquests panells a la via pública. Des d'aleshores, el consistori els fa servir únicament per a publicitat institucional i molts d'ells no tenen cap utilitat. Ara, l'objectiu és posar al dia aquests elements per tal de tornar a obrir en el futur un nou concurs per a l'explotació dels opis que hi ha a Vila-seca i la Pineda.

"❗ SALOU: Entren a robar en un apartament de la zona de Capellans" "🔥 ARA MATEIX: Incendi en un edifici a Cambrils"