Veïns de Vila-seca es queixen del soroll de matinada de les obres a la via del tren

El grup dels Comuns insta a mitjançar en la situació
Els veïns han notificat les seves queixes a les xarxes socials | Cedida
 

Els veïns de Vila-seca es queixen de les obres al baixador de trens. Així ho ha comunicat el Grup Municipal de Vila-seca en Comú, que ha demanat al govern del municipi que es faci una mediació per tal que els veïns puguin dormir tranquil·lament i, alhora, es continuï amb les feines de millora a les instal·lacions.

Segons denuncien els comuns, el veïnat resident als voltants del baixador de trens de Vila-seca experimenta problemes de soroll a altes hores de la matinada, a causa de les obres que l'empresa Adif està duent a terme a la via. Aquests veïns també han manifestat les seves queixes a través de les xarxes socials.

«Un punt d'equilibri», l'aposta dels Comuns

D'aquesta manera, per tractar el problema i evitar mals majors, el Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat un requeriment a l'Ajuntament de Vila-seca dins el registre d’entrada municipal, per aconseguir «que es faci alguna mediació per aconseguir un punt d'equilibri perquè el veïnat pugui dormir i que les obres es puguin fer».

"Gran notícia: El projecte que vol netejar el fons marí tarragoní" "Bona notícia: Vila-seca crea una línia de subvencions d'ajuda al lloguer"