NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Com es fa el pessebre de sorra de La Pineda

Així es construeix l’espectacular Pessebre de Sorra de la Pineda

L'han construit artistes d'Irlanda, Bèlgica, Itàlia, Dinamarca o la República Txeca

El Pessebre de Sorra torna al Parc del Pinar de Perruquet de la Pineda en la seva 19a edició. Així, un any més les escultures de sorra construïdes per escultors d’arreu del món conformaran aquest espectacular pessebre, que atrau visitants d’arreu de les comarques de Tarragona. Així, durant aquesta primera setmana de desembre, artistes de països com Irlanda, Bèlgica, Itàlia, Dinamarca i la República Txeca.

El Pessebre de Sorra de la Pineda tindrà unes dimensions de 160 metres quadrats de superfície, les escultures estaran formades per un total de 280 metres cúbics de sorra. De fet, aquesta quantitat significa que els artistes treballen i manipulen més de 400 tones de sorra. El Pessebre de Sorra de la Pineda es podrà visitar fins al dilluns dia 7 de gener.  

GALERIA DE FOTOS: Les millors imatges de la construcció del Pessebre de Sorra de la Pineda

Cantada de Nadales i tallers infantils

En paral·lel al Pessebre, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha organitzat diverses activitats familiars perquè els més menuts i la família puguin gaudir del pessebre i de les festes de Nadal. Per una banda, el pròxim 15 de desembre a les 12 del migdia tindran lloc les Cantades de Nadales, a càrrec de la Coral de Cantaires de la Pineda i de la Coral de Veus Grans de Torreforta. El diumenge, 16 de desembre, també  a les 12 del migdia, es farà una altra cantada, però aquest cop a càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca.

D’altra banda, també s’han organitzat diversos tallers de Nadal infantils, de cara als primers dies del gener del 2019. A partir de dos quarts de dotze del migdia, els més petits podran deixar volar la imaginació i creativitat amb els tallers de «Ninots de neu amb mitjons», «Diademes decorades» i «Estels de Nadal», durant els dies 2, 3 i 4 de gener, respectivament.