Fran Morancho obre un cicle de videoconferències amb la ciutadania

L'alcalde de Mont-roig del Camp vol mantenir el contacte personal amb els veïns del municipi

Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp, mantindrà el contacte amb els veïns del municipi a través de videoconferències. El programa, titulat L'alcalde a casa, es posarà en marxa aquest dijous vinent, dia nou d'abril, a les sis de la tarda, i els veïns que ho vulguin poden inscriure-s'hi a través del correu electrònic alcaldeacasa@mont-roig.cat.

L'Ajuntament ha informat que es posa en marxa aquesta eina en el marc de la participació ciutadana i que té per objectiu que Morancho «comparteixi una estona de conversa virtual amb altres veïns i veïnes del municipi». La voluntat, segons el govern mont-rogenc, és «la continuació de les trobades que Fran Morancho celebrava habitualment amb els veïns i veïnes a través del programa Cafès amb l’alcalde i que actualment no es poden celebrar a causa del confinament que ens obliga a restar a casa».

Conèixer la situació actual de primera mà

Segons el consistori, en el context actual, de confinament, però també de crisi econòmica, social i sanitària, «la proposta d’acostar l’alcalde a totes les cases pren més sentit que mai». A través d'aquest nou programa, «Fran Morancho vol mantenir aquest contacte directe amb la ciutadania, per conèixer les preocupacions que la situació actual està generant entre els veïns i veïnes i per escoltar qualsevol demanda o inquietud que vulguin transmetre al consistori».

Els veïns i veïnes que s'inscriguin a la videoconferència d'aquest dijous vinent, que tindrà lloc a les sis de la tarda, rebran un correu de confirmació. En aquest correu també hi haurà l'enllaç per connectar-se a la videoconferència, així com el llistat de requisits tècnics necessari per accedir-hi.

"⛱IMATGES: La Costa Daurada, irreconeixible aquesta Setmana Santa" "😷 Nou material mèdic al CAP de l'Hospitalet de l'Infant per fer front al coronavirus"