Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

'Vila-seca en comú' proposa revitalitzar el mercat municipal

La formació vol proposar la creació d'un pla que permeti diagnosticar l'estat actual del servei, definir objectius i marcar terminis
Imatge de les instal·lacions del Mercat Municipal de Vila-seca | Cedida

 

Aquest dimecres 17 d'octubre, el grup municipal de 'Vila-seca en Comú' ha anunciat que vol impulsar una proposta en el pròxim Ple Municipal del consistori vila-secà amb què es pretén revitalitzar el Mercat Municipal de Vila-seca. L'objectiu d'aquesta moció dels 'comuns', passa per l'elaboració d'un Pla Director del Mercat Municipal. Aquest pla municipal vol establir un diagnòstic de l'estat actual de les instal·lacions de la plaça vila-secana, la possibilitat de definir objectius a assolir i marcar uns terminis temptatius.

 

La proposta de 'Vila-seca en Comú' vol que l'Ajuntament de Vila-seca adquireixi un compromís ferm perquè es rehabilitin les instal·lacions del servei municipal, per tal de millorar la seva imatge i poder impulsar i oferir un comerç local i de proximitat a la vila i als seus ciutadans.

 

La formació 'comuna' impulsarà la moció en el pròxim ple municipal del consistori

El grup municipal de 'Vila-seca en Comú' ha anunciat aquest dimecres 17 d'octubre, que en el pròxim ple de l'Ajuntament de Vila-seca impulsaran la creació d'una moció per a la creació d'un Pla Director del Mercat Municipal de la localitat del Tarragonès. L'objectiu d'aquest pla, segons afirmen els 'comuns', passa perquè el consistori adquireixi el ferm compromís de rehabilitar la plaça municipal per poder modernitzar la seva imatge, adequar les seves instal·lacions i impulsar el comerç local i de proximitat.

 

En aquesta moció, els 'comuns' plantegen iniciar els tràmits necessaris per a l'elaboració d'aquest pla, i que la redacció d'aquest compti amb les opinions i la participació dels paradistes i comerciants, actualitzant aquest servei municipal. Els membres del partit vila-secà afirmen que aquest pla director serà l'eina perfecta que permetrà diagnosticar la situació actual de la plaça comercial, la definició de les metes i objectius a assolir i marcar terminis temptatius.

 

Imatge de l'interior de les instal·lacions del Mercat Municipal de Vila-seca | Cedida

 

Els 'comuns' plantegen la necessitat d'actualitzar el Mercat Municipal

Des de la formació de 'Vila-seca en Comú' han volgut traslladar que el Mercat Municipal de Vila-seca ve donant «clars símptomes d’una manca d’actualització a la realitat comercial per tal de poder ser competitiu i eficient en relació al seu entorn urbà».

 

Malgrat les dificultats que poden sorgir, els comuns consideren «imprescindible desenvolupar accions i esforços per tal d’aconseguir l’actualització que aquest servei requereix, tant des de la perspectiva del seu pla comercial com de la seva dinamització ciutadana i també a través d’algunes millores del propi espai físic on s’ubica».

 

D'altra banda, els 'comuns' també consideren la necessitat de treballar amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i consideren que aquesta col·laboració «pot permetre desenvolupar actuacions d’impuls al mercat atès que el principal objectiu d’aquest programa és que els mercats municipals catalans siguin més forts, més competitius, tinguin una major visibilitat i millorin el seu posicionament en el sector de la distribució comercial».

Comentaris