Imatge de les visites guiades dels caps de setmana del Museu d'Història de Cambrils discover

El Museu d’Història de Cambrils presenta el seu programa de visites guiades per als caps de setmana

El centre replanteja les seves activitats per adaptar-les a les mesures sanitàries | La Vil·la de la Llosa i el Port de Cambrils, novetats visitables durant el cap de setmana

El Museu d'Història de Cambrils programa una darrera activitat cultural, els 'Caps de setmana amb història', on s'ofereixen visites guiades i rutes pel port pesquer i a la Vil·la romana de la Llosa, com a principals novetats. El Museu ha reestructurat completament el format de les visites, ateses les mesures derivades de l'emergència sanitària.

Després de l'aturada d'uns mesos, a causa del coronavirus, de l'activitat del Museu, les visites s'han reprès des de finals de juny amb un replantejament dels espais de visita, conjuntament treballant amb el Patronat de Turisme.

Replantejament i adaptació de les visites

Tot i que els 'Caps de setmana amb història' redueixen els horaris i aforaments, permetrà ampliar l’oferta d’espais visitables i donar servei el màxim de dies possibles, recollint els suggeriments adreçats des dels mateixos usuaris.

D'aquesta manera, el nou cicle de visites permetrà conèixer alguns dels espais històrics i turístics més emblemàtics, com l’interior del Molí de les Tres Eres o la Vil·la romana de la Llosa, així com la Torre del Port i el Refugi de la guerra civil del carrer Creus, dins de les rutes patrimonials per la trama urbana de Cambrils.

Totes les visites s'hauran de reservar prèviament amb la possibilitat de realitzar-les en dos idiomes, català o castellà.

Les novetats patrimonials que es poden visitar

Dins el nou programa, hi ha també nous elements que es podran visitar, com la Llosa, anomenada 'Entre la mar i la Via Augusta' els diumenges; i la ruta 'Pesca i Tradició a Cambrils'. Aquesta transcorrerà pels carrers de la Platja i el Port, amb sortida de la Torre del Port i final al Moll de Ponent.

Com a suport, la ruta comptarà amb els nous panells pedagògics sobre pesca que van ser instal·lats i presentats la setmana passada al Port de Cambrils, i que es troben dins el projecte de potenciació turística de Ports de la Generalitat.


Comentaris