Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

L'agenda dels actes i activitats més destacats de les comarques de Tarragona pel cap de setmana del 12 al 14 de juny

carrer Monterols de Reus amb la catifa típica de Corpus a terra i la Mulassa al fons
La festivitat del Corpus quedarà limitada al Campanar de la Prioral i a l'activitat a les xarxes socials | Laia Solanellas

Una setmana més, Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com et porten els millors plans per aquest segon cap de setmana de juny, amb una agenda marcada per les activitats i festes presencials que tímidament es van recuperant. Tot i que encara són molts els actes que encara no han pogut reprendre la seva activitat i segueixen oferint la seva programació online, també n'hi ha d'altres que han començat a reiniciar la seva activitat de manera presencial. Si encara esteu indecisos, escolliu entre els millors plans que us proposa TarragonaDigital.com. No teniu excusa per quedar-vos a casa! Cliqueu a cada pla i consulteu tots els detalls!

Cotxe Hyundai circulant per la ciutat
Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Augusta Car Hyundai

8 Plans i activitats per fer aquest cap de setmana

— El Corpus 2020 arriba a Reus adaptat a la situació actual i a través de les xarxes social. Aquest cap de setmana podreu gaudir de l'ou com balla, el Toc General de Festa i Professó de Corpus.

— Aprofita el cap de setmana per a fer un tomb pel Castell de Vila-seca que ha reobert les portes amb una exposició d'Antoni Tàpies, «La resistència del signe». S'ha de demanar cita prèvia per accedir-hi.

— Vols emprendre un camí artístic i de disseny? Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació, han obert les preinscripcions de més d'una desena de cicles formatius de grau superior.

— També podeu visitar les exposicions del Museu d'Alcover que reobre les portes aquest divendres, i ho fa amb reserva prèvia i entrada gratuïta.

El cartell de l'exposició d'Antoni Tàpies amb el Castell de Vila-seca de fons
El Castell de Vila-seca reobre aquest dilluns | Aj. Vila-seca

— El dissabte 13 de juny a les 21.00 hores, podreu veure en directe el veredicte dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. L'acte es podrà seguir per TAC12, l'streaming a la seva pàgina web.

— Si us ve de gust menjar peix fresc a casa, Peixos Savall te'l porta des de Cambrils fins a la teva taula. Oferint un servei gratuït a domicili per facilitar la situació actual als seus clients.

— Amb l'arribada del bon temps i des de la fase 2 de la desescalada, ja podem visitar les platges. Et proposem fer un tomb per les platges de Tarragona que disposen de bandera blava aquest estiu.

— Podeu fer una ruta intensiva per l'art i la història del Vendrell, ja que també ha reobert els seus museus (Museu Pau Casals de Sant Salvador, la Fundació Apel·les Fenosa i els museus municipals).

La costa de Torredembarra, en una imatge d'arxiu
Torredembarra aconsegueix, per primera vegada, el distintiu de platja inclusiva | Twitter / @AjTorredembarra

Si encara no teniu clar quins són els negocis que han reobert les portes i han reiniciat l'activitat i serveis, podeu consultar la guia comercial que TarragonaDigital ha creat per mostrar el compromís amb les persones i el teixit empresarial del nostre territori. Ajudant a les empreses, negocis i activitats a promocionar-se -de manera gratuïta- i que puguin explicar com estan retornant a la nova normalitat. 


Comentaris

envia el comentari