GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana de fase 1 al Camp de Tarragona

Agenda dels actes i activitats més destacats de les comarques de Tarragona pel cap de setmana del 15 al 17 de maig
En la fase 1 es pot sortir a fer esport a l'aire lliure en parelles | Usplash

 

Una setmana més, Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com et porten els millors plans pel cap de setmana. El Camp de Tarragona ha entrat a la fase 1 de la desescalada i tenim certes llibertats, podem sortir a fer esport, i alguns locals, negocis han obert de nou les seves portes. A poc a poc, anem avançant cap a una nova normalitat, respectant sempre les restriccions i mesures de seguretat. Tot i això, encara hi ha moltes activitats i actes que encara no han pogut reprendre la seva agenda i la segueixen oferint online. Així que, no hi ha excusa per estar tot el cap de setmana al sofà sense fer res!

 

Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Augusta Car Hyundai

 

8 plans i activitats per fer aquest cap de setmana de la fase 1

La Fira Trapezi 2020 no cancel·la la seva programació, però l'adapta en 3 fases. La primera comença aquest cap de setmana de manera digital, amb la projecció de diversos vídeos d'espectacles al web del festival.

— Montblanc celebrarà aquest cap de setmana alguns actes de les festes de Sant Maties, destaquen l'Ofici Solemne i un concert, la majoria dels actes seran retransmesos a través de les xarxes socials.

— Si us agrada l'art, algunes galeries d'art van reobrint les seves portes. Podeu visitar-les, encara que amb restriccions i algunes exposicions prorrogades.

— Comença virtualment la 7a edició del cicle de debats Visions 5.1 al Museu de la Vida Rural. Format per tres debats sobre 'Emergències, sostenibilitats, respostes i propostes'. El primer serà el 15 de maig a les 19.00 h.

 

El Trapezi farà la seva primera fase d'actuacions online | Laia Solanellas

 

— La Festa de la Germandat de Vandellòs se celebrarà virtualment aquest cap de setmana. Els actes tindran lloc als balcons i es podran seguir per les xarxes socials i per televisió local.

— El Museu Comarcal de la Conca de Barberà estrena una exposició als aparadors de les botigues de Montblanc, on es podran trobar, tot fent un passeig pel municipi, peces del fons del museu.

— El dia 18 se celebra el Dia Internacional dels Museus i el Museu de Reus ha volgut fer el salt al món virtual per a commemorar-ho. Ja es pot visitar en línia els d’equipaments patrimonials, les obres d'art i les exposicions.

— Els amants del golf, pàdel i tenis poden tornar a fer entrenaments en certs clubs esportius a la fase 1, això sí, seguint les mesures i restriccions establertes pel govern espanyol.

 

Si amb aquests plans no en teniu prou, sempre podeu endinsar-vos a la pintura, acolorir mandales, restaurar algun moble vell, jugar a jocs de taula o per internet, aprendre idiomes, tocar algun instrument o escriure contes o les memòries d'aquests mesos històrics.