GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Territori, art i contes: les propostes de la Diputació per aquest Sant Jordi

La institució és editora de publicacions de caràcter cultural i divulgatiu associades al territori
La Diputació de Tarragona és editora de llibres i publicacions al territori | Cedida

La Diputació de Tarragona, en qualitat d'institució encarregada de difondre i promoure el territori, serà present a la tradicional fira de Sant Jordi de la Rambla Nova el pròxim 23 de febrer. La Diputació s'encarrega d'editar cada any publicacions de caràcter cultural i divulgatiu associat a la demarcació, i aquest 2019 no serà una excepció.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

D'entre les propostes que presenta per aquest Sant Jordi, en destaquen les que reivindiquen efemèrides o elements patrimonials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Al capdavant d'aquest ventall es troba l'obra 'Julio Antonio, 1889-1919. Un segle després', una edició que s'emmarca dins el programa de commemoració del centenari de la mort de l'escultor Antonio Rodríguez Hernández, considerat el gran renovador de l'escultura estatal i nascut a Móra d'Ebre.

 

La URV també presentarà les seves novetats literàries per Sant Jordi

Altres publicacions com una guia d'ermites i santuaris singulars arreu del territori, un llibre divulgatiu sobre el Tapís de Tarragona de Joan Miró, una sèrie de contes, catàlegs d'exposicions o un recull de ponències sobre pedagogia de l'art i els museus complementen el ventall de material literari editat per la Diputació. Es podrà trobar íntegre a la fira de la Rambla.

 

Més enllà de la Diputació de Tarragona, altres institucions del territori vinculades a la divulgació i el coneixement com la Universitat Rovira i Virgili també presentaran les seves novetats literàries als estands de la Rambla Nova el dia 23 de febrer. En el cas de la URV, el nombre de novetats publicades arriba a la trentena.

 

També et pot interessar