La reconeguda obra 'Déjà Vu' de Manolo Alcántara arriba a Tarragona

El Teatre Tarragona acull la representació d'aquest premiat espectacle

L'obra es podrà veure aquest cap de setmana a Tarragona.
L'obra es podrà veure aquest cap de setmana a Tarragona. | Clàudia Saez
17 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:13h
La programacióteatraltarragonina compta aquest cap de setmana amb una obra d'alt nivell. Es tracta de l'última funció de l'espectacle 'DéjàVu' de la prestigiosa companyia de circ ManoloAlcántara.

'DéjàVu' és una obra que parla de la distància entre una persona i els seus somnis, i com l'objectiu d'assolir-los la porta per camins que l'aboquen al desànim. L'espectacle es va estrenar l'any 2019 a Olot i des d'aleshores ha fet gairebé un centenar de funcions, passant per festivals com el Grec de Barcelona o la temporada de Nadal al TeatreNacional de Catalunya, així com en sales de tot l'Estat espanyol.

Així doncs, es tracta d'una citaineludible per alsamants del circ i del teatre. La funció tindrà lloc al TeatreTarragona aquest divendres, 19 de maig, a partir de les 20.00 hores, i les entrades ja es poden adquirir a entrades.tarragona.cat.

ManoloAlcántara ha estat reconegut amb el PremiNacional de Circ, atorgat pel Ministeri de Cultura, l'any 2021, i acumula una prestigiosa carrera de llarg recorregut. Alcántara assegura que "totes les meves creacions parteixen d'una recercainterior", i aquest espectacle 'DéjàVu' forma part del que ell anomena la seva "trilogiaemocional", formada per 'Rudo' (2014), 'Déjà Vu' i 'Maña' (2022).

L'obra que es podrà veure a Tarragona va rebre el PremiFETEN a la Millor Adaptació de Tècniques Circenses a la Nova Dramatúrgia l'any 2021, així com el Premi del Públic al MIT Ribadavia el mateix any.