Tot a punt per al cicle d'activitats nocturnes «Les Nits del Mas Miró»

L'esdeveniment tindrà lloc el 12 i 13 d'agost, i s'iniciarà amb «Un sopar sota les estrelles»
El Mas Miró inaugura el cicle «Un sopar sota les estrelles» | Mas Miró

 

El Mas Miró obrirà les seves portes, per primer cop, les nits del diumenge 12 i dilluns 13 d’agost per oferir als assistents una visita guiada, un sopar als jardins del recinte, diverses xerrades sobre l’univers i la sèrie pictòrica ‘Les Consetel·lacions’ i l’observació dels planetes mitjançant un telescopi.

 

El cicle «Les Nits del Mas Miró»

La Fundació Mas Miró amplia el seu programa d’actes amb un cicle d’activitats nocturnes anomenat «Les Nits del Mas Miró». La finalitat de la iniciativa és obrir les portes d’aquest espai al públic per tal que els visitants puguin redescobrir aquest indret des de la perspectiva nocturna, que va tenir un paper molt destacat en la vida i obra de Joan Miró.

 

Activitats organitzades en el marc del cicle

Aquesta proposta començarà amb l’activitat «Un sopar sota les estrelles», que tindrà lloc les nits dels dies 12 i 13 d’agost, de les 20.00 a les 00.30 hores. El programa s’iniciarà amb una visita única i exclusiva als interiors del Mas Miró, on els visitants podran fer una ruta per la casa, el taller, les terrasses i la capella. Cal destacar que aquests espais normalment estan tancats al públic.

 

Així doncs, s’ha organitzat un recorregut guiat pels diferents indrets que van inspirar Miró, allà on va prendre la decisió de dedicar-se plenament a la pintura i on va gaudir de gairebé tots els estius de la seva vida.

 

Els assistents visitaran els diferents espais del Mas Miró  | Miguel Cabrerizo

 

 

D’altra banda, la visita continuarà amb un exquisit sopar als jardins del Mas Miró. A més, per tal d’amenitzar la vetllada, la directora de la Fundació Mas Miró, Elena Juncosa, oferirà diverses explicacions sobre ‘Les Constel·lacions’ de Joan Miró. També tindrà lloc una xerrada sobre l’univers a càrrec de l’astrònom Joan Genebriera.

 

Finalment, quan s’acabi el sopar, els assistents podran observar l’univers i viure una experiència inoblidable amb un telescopi. Amb aquesta activitat els visitants podran descobrir planetes com Mart, Saturn i Júpiter amb els seus satèl·lits.

 

«Les Nits del Mas Miró» tindrà un preu de 60 euros per persona. Les inscripcions es poden dur a terme a través del telèfon 977 179 158 i del correu electrònic info@masmiro.com. El 12 d’agost es farà la visita i les xerrades en català, mentre que el 13 d’agost es realitzaran en castellà.