Els plans de TarragonaDigital per quedar-te a casa durant el cap de setmana de confinament

Les activitats i coses que podeu fer sols o en família a casa durant el confinament per la COVID-19
Reus@Casa és una nova proposta d'activitats digitals per a tots els públics | Laia Solanellas

 

Ja hem passat la Setmana Santa i ens trobem a les portes d'un nou cap de setmana, un dia menys per seguir confinats. Fa molts dies que estem tancats a casa i el que no podem fer, a aquestes alçades, és que decaiguin els ànims. Per això Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com canvien la seva agenda habitual d'actes, per portar-te els plans per fer a casa, amb activitats i alternatives d'entreteniment, per passar aquests moments tan delicats de la manera més ràpida i alegre. Així que, no hi ha excusa per estar tot el cap de setmana al sofà sense fer res!

 

Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Augusta Car Hyundai

 

8 plans i coses per fer a casa durant el confinament

— No us perdeu la nova proposta Reus@Casa, una agenda d'activitats digitals per a tots els públics per gaudir de la cultura, la gastronomia i l'esport entre altres.

— El divendres 17 a les 18.30 h, se celebra la presentació de la iniciativa 'Floodup Francolí'. El projecte del Museu de la Vida Rural que vol recopilar informació dels aiguats de 2019, a través del canal de YouTube del Museu.

— Si voleu estar connectats amb el teatre, podeu fer-ho des del sofà amb la programació que ha preparat la Sala Trono al seu canal de Youtube; tres produccions pròpies que ja preveien una pandèmia mundial.

— La plataforma el Balcó de Reus té dues iniciatives en marxa: tocar cada dia l'Himne de l'alegria de Beethoven amb flauta dolça; i la proposta de Grallers als balcons amb una partitura nova diària.

— El Port de Tarragona ha organitzat un Sant Jordi virtual amb un concurs literari i un programa replet d'activitats lúdiques i culturals dirigides a dinamitzar a petits i grans en una diada tan especial.

 

El Port de Tarragona organitzarà un Sant Jordi virtual | TarragonaDigital

 

— Tot i que el Museu d'Alcover i el Convent de les Arts han ideat un seguit d'interessants propostes digitals, mitjançant les xarxes socials. Cada dia durant el mes d'abril, a partir de les 10.00 h.

El Centre Cívic de Valls ha programat 33 noves activitats digitals gratuïtes i en obert, per a públics de diferents edats, que van des d'espectacles familiars, fins a tallers de cuina, o activitats esportives.

— Tot i la suspensió de Sant Jordi tot i la Setmana Medieval de Montblanc, podeu participar en el concurs d'Instagram que s'ha organitzat per apropar aquesta tradició i festa popular a les cases.

El Club Excursionista Trail Tarraco ha preparat una acció solidària per Sant Jordi. Regalar roses a treballadors i pacients dels hospitals de Tarragona.

 

Si amb aquests plans no en teniu prou, sempre podeu endinsar-vos a la pintura, acolorir mandales, restaurar algun moble vell, jugar a jocs de taula o per internet, aprendre idiomes, tocar algun instrument o escriure contes o les memòries d'aquests dies històrics.

 

‘Les Variacions Bildelberg’ d’Oriol Grau torna de manera exclusiva | Cedida