Toni Moog porta una nit de bon rotllo i monòlegs a l’Hangar de Reus

El pròxim divendres 31 de gener l’humorista i actor més canalla del planeta arriba al local d’oci nocturn reusenc, per viure una nit de bon rotllo, rialles i molta festa
Toni Moog actuarà a l'Hangar de Reus el pròxim divendres 31 de gener | Toni Moog

 

L’humorista, monologuista i actor de teatre, Toni Moog, farà parada el divendres 31 de gener a l’Hangar de Reus amb el seu famós ‘Que Pum que Pam!’. Una nit de diversió i bon ambient en aquest local d’oci nocturn.

 

Arran dels seus èxits al teatre i com a col·laborador de televisió, Moog va fer el salt a la popularitat amb les seves participacions al canal de 'Paramount Comedy' i al programa 'El Club de la Comedia'. Les seves visites a YouTube superen els 3 milions de visualitzacions. Actualment, fa més de dotze anys que actua a la sala gran del 'Club Capitol', aconseguint rècords de taquilla i permanència amb els seus espectacles. 

 

Veure al Toni Moog en directe, és una nit d’espectacle amb bon humor assegurat. L’entrada té un cost de 18 euros amb consumició bàsica. Per més informació i reserves VIP et pots posar en contacte trucant al 629 667 783 o bé enviant un correu electrònic a hangarsalareus@gmail.com. També et pots apropar al Carrer d’en Vilar número 16 de Reus.

 

L'Hangar, el local de moda de les nits de Reus | Facebook (@lhangardeReus)

 

L’Hangar ofereix actuacions i cicles de monòlegs durant tota la temporada 

Aquest local d’oci nocturn que es va inaugurar farà uns dos anys, és un punt de trobada imprescindible en les nits de festa a Reus. Situat al cor de Reus, al carrer d'en Vilar 16, s'ha fet un lloc indiscutible entre reusenques i reusencs. A més del seu excepcional bon ambient i la diversitat musical que ofereix, l'Hangar s'ha convertit, també, en un generador d'actuacions de molta qualitat, organitzant cicles temàtics com el que ara porta els millors monologuistes del moment, però també concerts i actuacions de tota mena i per a tots els gustos.

 

Un local modern i amb molta personalitat amb capacitat per a 250 persones, on també es pot gaudir de la zona VIP, per celebracions, amb reserva prèvia.