Repsol entrega els Premis de Seguretat i Medi Ambient 2017

L'acte ha tingut lloc a l'Auditori de la Pobla de Mafumet i ha comptat amb l'assistència de més de 180 persones
Repsol fet un reconeixement en l'àmbit de seguretat a les empreses que més han destacat durant el 2017 | CEDIDA

 

Com cada any, Repsol ha tornat a celebrar la Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials. L'acte ha tingut lloc a l'Auditori de la Pobla de Mafumet. Durant la jornada s’ha parlat sobre tot allò que s’ha aconseguit en el camp de Seguretat i Medi Ambient durant el 2017. A més, s’han destacat els objectius per aquest 2018 i les grans línies estratègiques que ha preparat la companyia en relació a aquests temes.

 

D’altra banda, en el mateix acte, s’ha fet el reconeixement, en l’àmbit de seguretat, a les empreses que més han destacat durant l’exercici de l’any 2017.

 

Empreses premiades durant la reunió de Repsol

Les empreses col·laboradores que han rebut un premi en l’edició d’enguany per una millor gestió en matèria de seguretat laboral han estat Carbonell i Figueras, Gruas Rigar i Siemsa Industria. A més, durant l’acte d’entrega, les companyies han explicat les claus i els punts de la seva gestió en l’àmbit de seguretat.

 

Repsol ha volgut remarcar la pro activitat, la implicació i el compromís de les companyies a l’hora de dur a terme activitats preventives dins del Complex Industrial de Tarragona.

 

D’altra banda, l’empresa Eserman ha rebut un Diploma de Reconeixement en relació a la seguretat i medi ambient per la implantació de la metodologia LEAN amb l’objectiu de millorar l’eficiència i la gestió de la seguretat i el medi ambient en les tasques i treballs de logística realitzades al Complex Industrial.

 

 

L’empresa Eserman ha rebut un Diploma de Reconeixement en relació a la seguretat i medi ambient | CEDIDA

 

 

Assistents al lliurament de premis de Repsol

L’acte ha comptat amb l’assistència d’unes 180 persones provinents d’un centenar d’empreses que actualment col·laboren amb Repsol. També han assistit a la jornada els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut dels Serveis de Prevenció Aliens (SPA), i els Gerents, els Caps d'Obra i els Tècnics Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

 

Finalment, un cop acabada la reunió, Repsol ha volgut agrair, tant als guanyadors com a totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial, tota la feina i l’esforç que s’ha dut a terme al llarg d’aquest exercici.