El semàfor del 18 de juliol de 2018

Òscar Peris
Delegat del Govern a Tarragona (ERC)

No hi ha hagut sorpreses i, després que el passat 25 de juny es nomenés Joan Sabaté com a subdelegat del govern espanyol a Tarragona, aquest dimarts, 17 de juliol, s'ha sabut que Òscar Peris repetirà com a delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona. Peris va ser el cap de llista dels republicans per la circumscripció de Tarragona als passats comicis autonòmics, i ara que deixarà el Parlament, serà la diputada Raquel Sans qui el substitueixi.

 
Inmaculada Rodríguez
Consellera de Turisme de Tarragona (PP)

L'amfiteatre de Tarragona serà l'eix central que dinamitzarà el turisme i els espectacles nocturns aquest estiu a Tarragona. 'Amfiteatrvm' és l'espectacle que es repeteix per segon any, l'any passat es va fer amb el nom de Tarragona Història Viva, i que permet viatja a l'antiga Roma. Lupus, serà el protagonista d'aquesta història que es podrà veure tots els divendres i dissabtes des del 27 de juliol i fins al 25 d'agost.

 
Elvira Ferrando
Consellera de Comerç de Tarragona (PSC) i presidenta d'ESPIMSA

La polèmica per l’endarreriment en el pagament de les subvencions per a les festes de barri d’enguany ha adquirit un perfil cada cop més polític. En els darrers dies diverses associacions veïnals de Tarragona han demanat per escrit a l’Alcalde Ballesteros (PSC) la destitució de la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando. Des de la Conselleria de Relacions Ciutadanes es treballa amb la previsió que el pagament es realitzi cap als voltants del 31 de juliol.

"El semàfor del 17 de juliol de 2018" "El semàfor del 16 de juliol de 2018"