El semàfor del 21 d'agost de 2018

Josep M. Amorós 'Xolis'
compositor montblanquí

Fill predilecte de Montblanc, en Josep Maria Amorós Bayer, conegut a Montblanc per tothom com 'Xolis' és autor de l'himne de Montblanc o del Ball de Nanos montblanquins. Músic amb passió i profunda estima per la seva feina ha viatjat per Rússia i per altres indrets del món, ha viscut uns quants anys a Mallorca o a les Illes Canàries però sempre ha portat Montblanc al cor i al pensament. Aprofitant que Montblanc és ara capital de la sardana, ha compost una sardana per l'ocasió que, de moment, s'ha musicat de forma electrònica.

 
Fèlix Alonso
Alcalde d'Altafulla

La Fira d'Artesans d'Altafulla ha tancat la seva edició 21 amb un un èxit consolidat i que, any a any, va refermant la seva aposta per ser un dels aparadors d'artesania de qualitat a Tarragona. Si bé no és de les mes conegudes de l'agost a les comarques tarragonines, sí és daquelles que tenen un públic fidel i uns canals de promoció propis que fan que qui estigui interessat en l'artesania i en les activitats relacionades amb l'art per tota la família no se la perdi.

 
Meri Mas
Presidenta de l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

El pròxim diumenge 2 de setembre tindrà lloc el torneig anual WARREUS 2018, organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus. L'esdeveniment, que es durà a terme al local de l'associació durant tot el dia està obert a tothom qui vulgui participar-hi i és una més de les cites lúdiques que l'associació realitza durant l'any. El seu local disposa de cinc sales on es duen a terme diverses activitats de forma habitual els divendres, dissabtes i diumenges a la tarda, a més d'una biblioteca-ludoteca-cinemateca. L'associació compta ja amb una quarantena de membres.

"El semàfor del 20 de agost de 2018" "El semàfor del 17 de agost de 2018"