GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 22 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Daniel Uzquiano
Director de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona

L' Escola d'Art i Disseny de Tarragona juntament amb Google Developer Group de Tarragona i altres col·lectius organitzen el primer Game Jam a Tarragona, una iniciativa per visibilitzar i donar a conèixer les dones que creen i desenvolupen videojocs. Són jornades obertes i gratuïtes en que participaran estudiants, dissenyadors, il·lustradors i professionals del gaming a través de xerrades, tallers, presentacions i mentories.

 

 
Vicent Gómez
Representant de la CUP a Creixell

La CUP de Creixell sorprèn. En la seva lluita per obtenir representació en una plaça difícil per a l'esquerra independentista, els anticapitalistes aposten per ampliar la base i sortir dels tòpics en què solen estar emmarcats. Dissabte projectaran un documental sobre la romeria que cada any es fa a Andalusia per venerar la Mare de Déu del Rocío. I comptaran també amb la presència d'un 'coro rociero' de Creixell. Gestos així, per acostar-se a públics menys 'convençuts' són una aposta intel·ligent i una experiència cultural molt enriquidora, lluny dels tòpics.

 
Montserrat Caelles
Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus

Tornen les festes de Nadal i els carrers i places de les nostres ciutats es preparen per celebrar-ho com cal. El repte cada any és més alt i innovar i oferir propostes diferents capaces d'atreure visitants a les ciutats és l'objectiu de les campanyes que es programen. Les pistes de gel, que al seu dia van ser una novetat molt aplaudida s'han convertit ja en un clàssic d'aquestes dates. És per això que Reus aposta enguany per afegir dues noves propostes que segur que captiven milers de persones: un túnel lluminós de 20 metres de llargada i un arbre de Nadal transitable per sota.