El semàfor del 25 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Antoni Nomdedéu
Director del Centre d'Estudis Hispànics de la URV

Des de l'any 2005, la Universitat Rovira i Virgili acull estudiants xinesos d'intercanvi des de l'any 2005. Des de llavors ja n'han passat més de 1.400, que estan un any a Tarragona aprenent la llengua espanyola i la cultura mediterrània. L'organ responsable de coordinar aquest projecte, un dels que més contribueixen a la internacionalització de la universitat de Tarragona, és el Centre d'Estudis Hispànics de la URV.

 
Inés Arrimadas
Presidenta del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya

Que la política és espectacle és evident i no necessàriament ha de ser negatiu. Ara bé fer de la política un show permanent, buscant únicament la foto, la confrontació per la confrontació i mantenir la tensió en un punt elevat sense cap altre objectiu no sembla la millor fórmula per buscar consensos i solucions als problemes . El que ha fet aquest cap de setmana la fins ara líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, anant a Waterloo en el fons, és només això, unes hores més d'espectacle per aconseguir la foto. Campanya electoral en marxa i a tota màquina.

 
Josep Maria Cunillera
responsable de la Unitat de Mediació de la Guàrdia Urbana de Torredembarra

Torredembarra acull aquest dilluns una xerrada policial per prevenir robatoris a la gent gran. L'organitza la Unitat de Proximitat i Mediació de la Policial Local, jutnament amb els Mossos d'Esquadra i buscar conscienciar a les persones més grans del municipi sobre les actituds i msures a prendre per prevenir situacions de risc de ser víctimes d'estafes o de robatoris.