GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 14 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Carlos Carrizosa
Secretari d'Organització de C's

L'enrenou que s'ha organitzat a Ciutadans a dos mesos i mig d'unes eleccions és de traca i mocador. Destitució fulminant (i justificada?) del cap de llista fins ara, Juan Carlos Sánchez, i guerra oberta pel control del partit i per la configuració de les llistes electorals a la segona ciutat més important de la demarcació. Que abans d'eleccions hi hagi tensions als partits per elaborar les llistes és habitual però la contundència d'aquest cas, que s'està embrutant per moments, amb acusacions d'irregularitats incloses, és bastant lamentable. Com tots els partits, Ciutadans és sobirà per decidir qui vol que lideri les seves llistes. Ara bé, aspirar a l'alcaldia de Reus no sembla gaire compatible amb posar i treure candidats a cop de correu electrònic des de Barcelona

 
Fèlix Alonso
Alcalde d'Altafulla (En Comú-Podem)

Obligat pels contrapesos dels Comuns i Podem, Fèlix Alonso posa el punt final a la seva carrera de diputat a Madrid, almenys en la present etapa: no repetirà com a cap de llista el 28-A. Tanca així tres anys de feina en defensa de la regió a les Corts Generals, especialment pel que fa a l’àmbit de les infraestructures: la lluita pel desdoblament de l’A-7 o la implantació definitiva del tercer fil han estat algunes de les fites que han marcat el seu mandat al Congrés.

 
Josep Poblet
President de la Diputació de Tarragona (PDeCAT)

La Regió del Coneixement Catalunya-Sud ha conclòs una primera fase amb la publicació del llibre d'anàlisi i conclusions sobre les quals construir aquest futur per la nostra àrea metropolitana vinculat a valors com el coneixement, la innovació o la sostenibilitat per tal d'assolir ser reconeguts com una Regió europea del Coneixement. Ara cal concretar més les accions i les línies concretes a seguir i assolir la governança necessària per tirar endavant aquest pla estratègic pels pròxims vint anys. El llibre-recull del que s'ha fet fins ara, el podeu descarregar gratuïtament des de la pàgina web del projecte.