GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 25 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Begoña Villacís
Alcaldable de C's per Madrid

Desafortunades han estat les declaracions de l'alcaldable de Ciutadans per Madrid referint-se al turisme de Salou com de «turisme de borratxera». Les reaccions polítiques no s'han fet esperar per part dels partits de Salou demanant una rectificació a Villacís. El diputat tarragoní Sergio del Campo ja ha matitzat el missatge de Villacís però en el proper ple municipal es debatrà la qüestió.

 
Toni Bergadà
Representant de la Coordinadora de Barraques de Reus

Les Barraques de Reus no passen pel seu millor moment. Després de l'èxit indiscutible que les Barraques van tenir durant uns quants anys, el model s'ha anat esgotant i per l'edició d'enguany només hi ha nou entitats inscrites i s'ha perdut ja un dia de festival. Sembla urgent obrir un debat per analitzar els problemes que hi ha actualment amb les Barraques i mirar de rellançar el format o buscar alternatives; potser ja no per enguany, però si pensant en el futur.

 
Alba Domingo
Il·lustradora riudomenca

Una trentena de professionals tarragonins del món de la il·lustració participen d'una interessantíssima exposició anomenada 'Simbiosi' que es pot visitar fins a finals de mes al Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. L'exposició és una clara mostra del talent local de casa nostra en l'àmbit de la i·lustració i l'art i és que tots els artistes que participen a 'Simbiosi' són de Tarragona i molts d'ells també han estudiat a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació.