GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor de l'1 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Llort i Vicente Moya
Representants d'UGT i CCOO a Tarragona

Els sindicats encapçalen les manifestacions revindicatives d'aquest 1 de maig amb dos actes, un al matí i l'altre a la tarda, a la ciutat de Tarragona. Una jornada, la d'aquest 1 de maig que tradicionalment serveix per fer sentir les queixes i reclamacions del sector laboral en un moment en que el mercat de treball és inestable i canviant.

 
Ramon Vallverdú
President del Club Nàutic Cambrils

«Respirem mar» és el lema de la nova edició de la Fira Marítima Costa Daurada que se celebrarà aquest pròxim cap de setmana a Cambrils i que organitza el Club Nàutic cambrilenc. S'esperen més de 15.000 assistents a la fira que enguany se centra en la sostenibilitat, el reciclatge i el medi ambient i que està pensada per als aficionats a la nàutica però també per totes aquelles persones que volen descobrir aquest món i a la vegada els atractius turístics, comercials i gastronòmics del municipi.

 
Maria José Figueras
Rectora de la Universitat Rovira i Virgili

La URV concedirà 30.000 euros en beques a 24 estudiants de grau amb dificultats econòmiques, un 90% de les peticions que van rebre. D'aquesta manera, la universitat tarragonina vol ajudar a sufragar part de les despeses que tenen alguns alumnes amb dificultats econòmiques i que en molts casos suposen una de les causes més habituals d'abandoment dels estudis universitaris.