El semàfor del 04 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Amancio Ortega
Propietari d'INDITEX

Les donacions de l'empresari Amancio Ortega a la sanitat pública espanyola continuen generant titulars, majoritàriament positius, malgrat les crítiques d'alguns partits polítics. Els hospitals de la demarcació de Tarragona s'han beneficiat també d'aquestes donacions des de 2017. Concretament amb aproximadament quatre milions d'euros destinats a instal·lar nous aparells oncològics d'alta tecnologia que s'estan posant en marxa des de llavors i fins l'any 2020 a Tarragona, Reus, El Vendrell o les Terres de l'Ebre.

 
Carlos Sadness
Cantant i compositor

Sadness ha estat un dels caps de cartell de la darrera edició del Minipop que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Tarragona. El festival dirigit per Núria Serrano i Lluís Galvadà ha comptat amb un gran èxit de públic i amb les actuacions d'altres artistes com El Petit de Cal Eril, Germà Aire o Yawners. Un estil propi, amb el pop intimista i de tempos reposats, que té un públic fidel i creixent i que s'ha convertit ja en cita obligada del panorama cultural tarragoní.

 
Albert Pujol
Director del Litterarum

La Fira del Llibre Ebrenc i la Fira d'Espectacles Literaris Litterarum de móra d'Ebre han tancat la seva millor edició amb un 15% més de visitants, més de 3.500 durant els quatre dies que ha durat el certamen. Pel que fa a la venda de llibres també han aconseguit un 10% més de vendes i des de l'organització asseguren que el Premi Nacional de Cultura que han rebut recentment ha estat un punt més per reconèixer aquestes jornades de promoció de la literatura local ebrenca.