El semàfor del 05 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Eduard Farriol
President de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona

Els hotels tarragonins han invertit gairebé 100M € per renovar-se abans de la temporada d'estiu. És l'aposta del sector privat per satisfer les necessitats dels clients i visitants que aquest estiu seran a Tarragona. Des de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona s'ha demanat també a les administracions que inverteixin en espais públics i infraestructures per fer de la nostra, una regió excel·lent pel turisme.

 
Víctor Romagosa
President de l'hoquei del CE Vendrell

El Club d’Esports Vendrell ha descendit a l’OK Lliga Plata després d’una temporada on l’equip, després de la sortida de Gonzalo Medina i l’arribada de Josep Lluis Delriu, semblava reaccionar. Les derrotes contra el Lloret (1-5) i el Lleida Llista (5-2) provoca el retorn a la segona categoria de l’hoquei estatal després de nou anys a l’elit. El projecte, que en els darrers anys ha anat debilitant-se, ha acabat amb els del Baix Penedès patint un dolorós descens.

 
Rafael Montserrat
Alumne de l'escola Camp Joliu 

El jove alumne de l'escola Camp Joliu de l'Arboç s'ha endut el XIV Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas, guardó que premia l'estudi científic relacionat amb Torredembarra i el seu entrorn i que està pensat al millor treball de recerca de batxillerat. El treball guanyador es titula 'Cartes de guerra:Salvador Ricart Rovira'.