El semàfor del 14 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Vicenç Ferré
President de la D.O. Tarragona

Avui arrenca la Fira del Vi DO Tarragona que es durà a terma durant tot el cap de setmana a la plaça Corsini de Tarragona. Hi participaran un total de 23 cellers diferents amb un centenar de vins en un cap de setmana de tast i de cultura de vins del territori. Vins de primera categoria i amb segell de proximitat.

 
Beatriz Feced
Directora de Relacions Externes de Mercadona Tarragona

Mercadona ha fet entrega de 13.500 litres de llet al Banc dels Aliments de Tarragona. Amb aquesta donació s'ajuda a augmentar el rebost del Banc dels Aliments que ajuda a les persones amb dificultats econòmiques de la regió. Mercadona també col·labora amb el banc d'aliments de Girona i properament ho farà a Barcelona i Lleida. En total, 100.000 litres de llet.

 
Sergi Parés
Director esportiu del Nàstic

El nou projecte del Nàstic acaba de començar i és impossible començar a jutjar la feina que tot just ara dona els primers passos, però grinyola molt que l’entitat propagui als quatre vents el sentiment de pertinença i cultura de club i una de les primeres coses que s’anunciïn és el comiat de Santi Coch, membre del cos tècnic i jugador que més cops ha vestit la samarreta grana. El descens obliga a redimensionar l’estructura esportiva del club però això no impedeix que faci mal veure història viva del Nàstic quedant-se sense forat en el projecte més il·lusionant dels darrers anys.

"El semàfor del 13 de juny de 2019" "El semàfor del 12 de juny de 2019"