Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

GUIA

Els passos a seguir per donar-se de baixa a l'INE i no rebre propaganda electoral

ÚLTIMA HORA

Mor una dona en un greu xoc frontal al Pla de Santa Maria

El semàfor del 24 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Andreu Lascorz
President de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI)

Lascorz és un dels hebraistes més destacats de l'estat i un gran divulgador d'Israel i de la cultura i patrimoni jueus al món. En una entrevista a TarragonaDigital, Lascorz reflexiona sobre el paper d'Israel al món actual, la seva relació amb Catalunya i de la necessitat de crear una ruta turístico-patrimonial tarragonina per l'extens patrimoni jueu que tenim als nostres pobles i ciutats.

 
Joan Maria Artigau
Regidor de Cambrils (PDECAT)

Cambrils ha començat amb mal peu el mandat municipal amb un primer conflicte entre un dels regidors de JuntsxCambrils, Joan Maria Artigau i el seu partit i per la forma en que s'ha negociat el repartiment de carteres municipals, entre d'altres qüestions. Discrepàncies i batalles internes dels partits que en aquest cas, esquitxen molt negativament el cor d'un govern municipal a només una setmana després de constituir-se els ajuntaments.

 
Lluís Musté
Escultor vallenc

Musté és el creador de bona part del seguici cerimonial de la festa major de Valls. Peces com el bou, l'ós, el drac o la mulassa vallencs, entre d'altres, han estat idea seva o ha col·laborat d'una manera o altraen la seva creació. És membre destacat de la UAF i una d'aquelles persones que des de fa ja molts anys participa activament en la consolidació de la cultura popular vallenca.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris