El semàfor del 23 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pau Morales
Director de l'Acampada Jove de Montblanc

Més de 27.000 joves han omplert Montblanc en la 24 edició de l'Acampada Jove. El festival político-musical més important de l'estiu a Catalunya segueix imparable com a referent de la música en català, enguany, amb Oques Grasses, Zoo, Lildami, Buhos o Dr. Prats com a caps de cartell.

 
Guillem Jaime
Jugador del segon equip del
FC Barcelona

El lateral dret de Torreforta, Guillem Jaime és un dels nou escollits de La Masia per completar la convocatòria del primer equip blaugrana que ha viatjat a Japó on hi serà tota la setmana per disputar la primera part de la pretemporada blaugrana. Amb només vint anys, Jaime escala posicions en la seva progressió dins el futbol formatiu del FC Barcelona.

 
Gemma Maymó
Regidora de Medi Ambient en funcions d'Altafulla (ERC)

L'acumulació de brossa al voltant del Casal La Violeta d'Altafulla ha provocat crítiques dels veins via xarxes socials amb desenes de reaccions d'indignació per trobar els contenidors plens a vessar i la brossa acumulada al seu voltant, al carrer. L'increment de població durant els mesos d'estiu a les poblacions més turístiques fa que l'augment de brossa generada augmenti molt i que es produeixin aquestes situacions. L'ajuntament ho té previst però les accions engegades, en casos com aquest, no són suficients.