El semàfor del 17 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi García
Entrenador del Reus Deportiu Miró

El Reus Deportiu Miró s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Espanya per tercera vegada després d'una victòria per 3-2 contra el Barça. L'equip reusenc va fer un magnífic partit que va convertir-los en campions malgrat que els blaugrana eren els favorits per endur-se el títol. A això calia sumar-hi la baixa de César Carballeira, la setmana passada, per la qual cosa, aquesta victòria ha estat un xut d'adrenalina, per l'equip, pel club i per la ciutat de Reus

 
Àngels Poblet
Presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras de Vila-seca

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca ja ha posat en marxa una temporada de tardor que va arrencar divendres passat amb l'espectacle de Joan i Roger Pera 'Papa Mozart' i que portarà la pianista Judith Jáuregui amb l'Orquestra Simfònica Camera Musicae, el contratenor Xavier Sabata i la soprano Judith van Wanroji com a plat fort, a banda de dos concerts gratuïts per commemorar els 40 anys del Conservatori o les actuacions del Cor Femení Scherzo o la Coral Nova Unió i l'Orquestra Händel.

 
Laia Díaz
Periodista i escriptora tarragonina

La periodista tarragonina i col·laboradora de TarragonaDigital, Laia Díaz, presenta avui 'Tots som la Tecla' un llibre que recull 60 històries sobre aquells que fan la Festa Major de Tarragona. El llibre ha volgut representar tota la festa major de la mà dels seus protagonistes, ja siguin participants actius en la festa, espectadors destacats o persones per les quals Santa Tecla és un dels moments més especials de l'any. Un llibre ideal per aquesta setmana en que la ciutat està de festa major.

"El semàfor del 16 de setembre de 2019" "El semàfor del 13 de setembre de 2019"