El semàfor del 18 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan-Vianney Maria Arbeloa
President de la RSAT

L'Arqueològica de Tarragona és una de les institucions més antigues de la ciutat, amb 175 anys d'història i 400 socis. En una entrevista a TarragonaDigital, el seu president insta a les administracions a fer els esforços necessaris per preservar correctament el patrimoni de la ciutat i més atenent als tocs d'atenció rebuts sobre la seva conservació i a que l'any vinent es celebra el 20 aniversari de la declaració de Tarragona com a Patrimoni de la Humanitat.

 
Ariel Santamaria
Cantautor reusenc

El músic més 'juantxi' de Reus ha obert tota la seva discografia a la descàrrega gratuïta a través de la pàgina web. D'aquesta manera, Santamaria facilita l'accés a les generacions més joves a totes les seves cançons i ho farà també penjant-ne les cançons més conegudes a Youtube. El panorama musical ha canviat radicalment aquests últims deu anys i es positiu que els músics ho entenguin i s'adaptin a les noves formes de consum musical.

 
Cecília Borràs
Psicòloga

Interessant xerrada la que es va celebrar ahir a Tarragona sobre la prevenció i efectes del suicidi, organitzada pel Grup Mémora. La psicòloga Cecília Borràs va explicar com ajudar a prevenir els suicidis, tasca llarga i complexa i va donar consells per a les persones afectades per un suïcidi al seu entorn familiar o proper. A més, a partir del mes d'octubre es posaran en marxa grups de suport per a persones afectades pel suicidi.

"El semàfor del 17 de setembre de 2019" "El semàfor del 16 de setembre de 2019"