El semàfor de l'1 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Hermán Pinedo
Conseller de Patrimoni de Tarragona (ECP)

El tancament de l'Amfiteatre de Tarragona sembla la punta de l'iceberg de les mesures urgents i extraordinàries que cal aplicar al patrimoni romà de la ciutat després d'haver-ho posposat i mig tapat amb pegats durant anys. Un dels reptes de mandat de Pinedo serà la gestió que en faci a partir d'ara tenint en compte que el tancament total del circ no està del tot clar. La patata calenta que li ha caigut a les mans ve de molt temps enrere i necessita full de ruta clar i execució ràpida.

 
Gerard Colet
Alcalde de Bellvei (+Bellvei)

Els contenidors de Bellvei s'obriran mitjançant una targeta magnètica que registrarà les dades de l'usuari en un sistema de «reciclatge intel·ligent» per millorar l'ús de cada contenidor i la gestió de la brossa. El sistema està pensat per les fraccions de matèria orgànica i resta que són els que més penalitzen a l'hora de determinar el percentatge de recollida selectiva. Ajustant el sistema a les necessitat de cada usuari - gent grans, famílies amb nens petits... - qui no tingui targeta, no podrà usar els contenidors. El pla pilot comença el mes de novembre

 
Gypsy Nel·lo
Actriu torrenca

Amb 25 anys, l'actriu torrenca s'està fent un nom en l'escena teatral balear. Amb vocació artística i interpretativa des de ben petita, la Gypsy va estudiar a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Mallorca, illa en la qual ja s'ha quedat i ha pogut desenvolupar-hi la seva carrera artística. Actualment la podeu veure a la televisió, tant a IB3 (Amor de cans) com a TV3 (Mai neva a ciutat) com al teatre, amb un espectacle que podria passar per Tarragona la primavera vinent.

"El semàfor del 30 de setembre de 2019" "El semàfor del 27 de setembre de 2019"