El semàfor del 4 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Xavier García Puerto
Director del Festival de Cinema REC

El Festival de cinema REC de Tarragona ja ha començat i portarà fins aquest diumenge una vintena de títols del millor cinema català, espanyol i europeu a l'Antiga Audiència de Tarragona i al Teatret del Serrallo. Una edició sense grans noms propis a la ciutat però amb un cartell cinematogràfic de luxe i que no defraudarà als amants del bon cinema. Tal i com ha explicat García Puerto en una entrevista a TarragonaDigital, el REC ja escalfa motors pel seu vintè aniversari.

 
Magdalena Valerio
Ministra de Treball en funcions (PSOE)

L'atur segueix augmentant i registra la pitjor dada d'un mes de novembre en sis anys a tot l'Estat. A Tarragona aquest mes de novembre, el nombre d'aturats ha pujat en 1.167 persones i actualment ja passem dels 47.503 aturats. A Catalunya, l'atur també puja i en paral·lel, l'afiliació de la Seguretat Social baixa. A Catalunya registra un 0,19% menys d'afiliats a la Seguretat Social que a l'octubre. A Tarragona, la baixada és d'un 1,85%.

 
Sisco Orts
Patró d'embarcació de Salou

Sisco Orts ha estat el gran triomfador de la Festa del Calamar de Salou celebrada recentment a Salou. La celebració, que enguany ha arribat a la seva 45a edició. va oferir nombrosos premis i reconeixements. Orts, de l'embarcació 'Salou' es va endur el trofeu al calamar més gran, amb un exemplar que superava els 1.100 grams i el de més quilos de calamars pescats, amb gairebé 12. Més enllà d'això, la festa serveix per commemorar el sector pesquer salouenc.

"El semàfor del 3 de desembre de 2019" "El semàfor del 2 de desembre de 2019"