El semàfor del 03 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Carles Pellicer
Alcalde de Reus

En una conferència al Círcol a finals de la setmana passada, l'alcalde de Reus va esbossar les línies principals d'actuació del govern que lidera. A més de tornar a allargar la mà als regidors socialistes del consistori, Pellicer va tenir l'encert de no limitar-se a les urgències més peremptòries en clau estrictament municipal, sinó que va tenir una mirada més àmplia per abordar l'impuls necessari de l'àrea metropolitana de Tarragona.

 
Irene Aragonès
Presidenta d'ERC al Camp de Tarragona

La regidora de Mont-roig ha estat escollida aquest cap de setmana per la militància d'ERC al Camp de Tarragona com a nova Presidenta de l'Executiva regional. L'acompanyarà com a Secretari General el diputat al Congrés Jordi Salvador.

 
Joan Masdéu
Músic

El cantant reusenc va celebrar aquest dissabte els 25 anys del grup Whisky'ns, que va liderar i compondre la majoria de cançons, en un concert al Teatre Bartrina de la capital del Baix Camp. Hi va presentar el disc La flor del panical, que precisament revisa en clau acústica i per primer cop els temes més populars de la banda dissolta.

"El semàfor del 31 de gener de 2020" "El semàfor del 30 de gener de 2020"