GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 5 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Montse Castellà
Portaveu de Trens Dignes

La plataforma cívica ebrenca Trens Dignes s'ha plantat i ha convocat una protesta el pròxim 16 de febrer a l'Aldea. Les Terres de l'Ebre també han estat víctimes de la nova planificació ferroviària i han perdut els serveis d'Euromed que les connectaven amb Barcelona i València. També reclamen més freqüències dels trens Avant, així com de regionals de les línies R-15 i R-16. El lema de la manifestació serà 'Ni un tren menys'.

 
Judit Pere
Regidora de Cultura de Montblanc

Aposta decidida per la cultura a la vila ducal. L'Ajuntament i l'Associació Literària L'Escarritx han presentat el nou certamen literari Vila de Montblanc, que es fallarà durant les Festes de Sant Maties, al maig. El premi constarà de dues categories, una de narrativa dotada amb 5.000 euros i una de poesia amb 2.000. Per dotació, el certamen esdevé un dels més importants de les lletres tarragonines.

 
Josep Ignasi Boada
Sotsprefecte de la Congregació de La Sang

La Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Tarragona commemora enguany el seu 475è aniversari. És una de les entitats històriques de la ciutat, amb una presència important en la celebració de la Setmana Santa. La Junta Directiva de la centenària associació aprofitarà l'efemèride per modernitzar els estatuts i donar entrada a les dones com a membres de ple dret.