El semàfor del 27 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Marc Hernández
Coordinador de 'BQ al cole'

L'Associació Deportiva Torreforta, la Federació Catalana de Bàsquet i l'Ajuntament de Tarragona han fet pública la seva col·laboració per impulsar el projecte 'BQ al cole'. Una iniciativa d'esport de base sorgida de l'ADT mitjançant la qual una seixantena de nenes i nens dels barris de la ciutat podran jugar a bàsquet durant l'horari escolar amb el monitoratge de tècnics del club.

 
Belén Rodríguez
Alcaldable de VOX a Salou

La responsable de premsa del partit d'extrema dreta a Tarragona i darrera candidata a l'alcaldia de Salou és, a més a més, presidenta de l'Associació de Malalts d'Alzheimer a la localitat. Ara s'ha sabut que l'Ajuntament li reclama la justificació de despeses per una subvenció rebuda el 2018. Una situació compromesa que mereix de més explicacions.

 
Isidre Gavín
Secretari d'Infraestructures de la Generalitat

Encara que és d'agrair que els responsables donin la cara en la crisi irresolta de les infraestructures a Tarragona, les explicacions que Isidre Gavín va donar ahir en una conferència a la Cambra de Comerç de Tarragona no són, ni de bon tros, suficients. Les vaguetats, l'assumpció de les crítiques i el defugiment de responsabilitats cap a ADIF en què es va escudar el Secretari, en nom de la Generalitat, no poden amagar que no hi ha cap pla de contingència per pal·liar els importants greuges ferroviaris a què es veu abocada la regió des del gener. Els anuncis fets, com ara el restabliment de trens directes Salou-Barcelona o el tramvia no fins al 2025, no són més que pedaços inadmissibles.