El semàfor del 8 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Xavier Jovés
President del Secretariat de Federacions d’ADF de Catalunya

Les Agrupacions de Defensa Forestal tindran un paper clau l'estiu que ve. Més de 300 ADF i 9.000 voluntaris estan desplegats a tot Catalunya per fer front a una massa forestal que no para de créixer i que la inactivitat produïda per la pandèmia encara ha estès més. Aquest problema s'afegeix a l'abandonament dels boscos, la desruralització i el canvi climàtic.

 
Tedros Ghebreyesus
Director Genral de l'OMS

Durant la pandèmia, l'Organització Mundial de la Salut ha tingut algun problema de comunicació amb els estats i els ciutadans i ara continua fent canvis en les recomanacions per recuperar la normalitat. Els criteris per com, quan i quina mena de mascaretes s'han de dur no han estat mai, des del començament de la crisi sanitària, mai clars. Ara es tornen a emetre altres directrius que cal esperar que siguin ja definitives.

 
Josep Maria Puigibet
Exalcalde de la Bisbal del Penedès

Dura condemna per prevaricació administrativa a la qual ha estat sentenciat l'exbatlle de la Bisbal del Penedès. Un jutjat penal de Tarragona l'ha inhabilitat per quatre anys i quatre mesos a més a més de pagar les costes judicials. Puigibet, d'ERC, va ser denunciat per l'oposició de CiU el 2012.

"El semàfor del 5 de juny de 2020" "El semàfor del 4 de juny de 2020"