Semàfor

El semàfor del 18 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Eduardo Sañudo
Director General de Vopak Terquimsa

L'empresa logística, especialitzada en productes químics, Vopak Terquimsa ha iniciat les obres d'ampliació de les seves instal·lacions al Port de Tarragona. La companyia destinarà catorze milions d'euros a la construcció de quatre tancs nous d'emmagatzematge al moll de la Química. Segons el seu director, aquesta inversió representa reforçar el lideratge tarragoní i incrementar el tràfic del port, un enclavament estratègic en l'àmbit europeu pel que fa al sector de la producció i l'emmagatzematge químic.

 
Anna Mas
Directora d'Aprodisca

L'Ajuntament de Montblanc i l'entitat social Aprodisca (Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà) han signat un conveni de concessió de la gestió de l'espai de l'ermita de Sant Josep. L'àrea de lleure de l'ermita, molt popular entre els montblanquins, podrà ser així reoberta aquest estiu, garantint, a més, ser un lloc inclusiu on hi treballaran els afiliats a l'entitat.

 
Enric Garcia
Regidor de Seguretat Ciutadana de Valls

Les càmeres de vigilància del nucli històric de Valls encara hauran d'esperar. Tot i tenir el pressupost aprovat, l'Ajuntament ha hagut de reemetre l'expedient corresponent perquè la Comissió de Control dels Dispositius de Videovigilància de Catalunya, l'organisme competent, n'aprovi la instal·lació. De moment, no hi ha detectat prou 'activitat delinqüencial' que ho justifiqui.