El semàfor del 25 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi Fortuny
Regidor de Serveis Econòmics de Tarragona

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT), el president de la qual és el conseller Jordi Fortuny, ha tornat a rehabilitar, des de la diada de Sant Joan, les línies de bus que connecten la ciutat amb les seves platges. Amb noves mesures de seguretat, és un pas més per recuperar la normalitat i perquè els tarragonins puguin gaudir de la platja aquest estiu.

 
Carles Prats
Regidor d'Empresa i Ocupació de Reus

Han començat les obres del Mercat Central de Reus. Després de les polèmiques i el malestar que va provocar entre alguns paradistes el tancament del Mercat del Carrilet, ara és el moment de la reformulació de l'altre mercat de la ciutat. S'hauran de tancar també parades i es guanyarà espai per ampliar les actuals, que milloraran els horaris i incorporaran serveis de degustació i restauració, en la línia dels mercats moderns.

 
José Luis Morlanes
Conseller Delegat d'IQOXE

Continua el procés judicial per depurar responsabilitats de l'explosió a la petroquímica de començaments d'any. No sense entrebancs: de la mateixa manera que ja va capejar les demandes informatives del Parlament, el gerent d'IQOXE ha demanat el canvi de la data de la seva declaració, cosa que allargarà els procediments de manera considerable.

"El semàfor del 23 de juny de 2020" "El semàfor del 22 de juny de 2020"