Primer plano de Georgina Rodríguez

El gran èxit de Georgina Rodríguez que aconsegueix fer ombra a Cristiano Ronaldo

La núvia del futbolista està a punt d'estrenar el seu propi 'reality' a Netflix

Cristiano Ronaldo és un dels futbolistes més estimats del panorama actual, però sembla que la seva núvia, Georgina Rodríguez, amb qui ha format una família, ha aconseguit fer-se un nom per si mateixa.

Sense dubtes que a la jove li ha tocat la loteria quan el futbolista va entrar a la botiga de luxe on ella treballava i es va enamorar d'ella.

En aquest moment, Georgina passava de ser una simple dependenta que vivia en l'anonimat, a tornar-se una de les 'celebrities' més cotitzades de moment, a més de la núvia d'un dels esportistes més famosos del món.

No obstant això, aquest canvi en la seva vida li ha suposat també acostumar-se a un ritme vertiginós, ja que Cristiano es passa el temps viatjant d'un costat a un altre, mentre que ella compagina la seva faceta de model i influencer amb la de mare de quatre nens.

Ella és l'encarregada dels petits gairebé tot el temps, ja que l'atapeïda agenda de Ronaldo li suposa passar moltíssim temps fora de casa i, fins i tot, perdre's esdeveniments familiars importants com alguns aniversaris.

Així, Georgina ha emprès la seva pròpia carrera ara que Netflix l'ha fitxat per gravar el seu propi 'reality' a l'estil de les Kardashians —fet que posa en evidència el seu estatus d'estrella— i fins i tot ha aconseguit reunir un patrimoni gens menyspreable.

A Instagram, compta amb més de 24 milions de seguidors, una xifra vertiginosa que la situa entre les 'celebrities' més seguides de la plataforma. Tot i això, la parella de Cristiano Ronaldo va molt més enllà que el seu físic, si no que també destaca pel seu carisma i personalitat.

Fa uns mesos, la jove sorprenia amb la seva aparició en el divertit programa 'Mask Singer', on els famosos emmascarats canten i intenten no ser descoberts. Un primer pas amb el qual pretenia remarcar la seva personalitat i compartir aquesta faceta tan desconeguda de forma pública a la televisió, demostrant que no és només una cara bonica.

Però, aquest no és l'únic pas que hauria donat Georgina en solitari, tal com pública 'Vanitatis', ja que segons informen, posseeix dues parcel·les a Girona. No obstant això, no seria l'únic patrimoni que té a Espanya. Segons sembla, fa temps va invertir al costat de Cristiano en una altra casa a Madrid.

Un habitatge unifamiliar molt a prop del qual ja posseïa el futbolista a la luxosa urbanització de La Finca just abans d'anar a Torí, i amb un cost d'entre dos i cinc milions d'euros. Es tracta de la primera propietat que tots dos han comprat a mitges, un punt d'inflexió perquè Georgina entri de ple al món de les inversions immobiliàries.

Tot i la fama de la seva parella, la model afirma que gaudeix molt passant temps amb la família. Una cosa, que ocupa la major part del seu temps, ja que queda al marge de tot el caos mediàtic en el qual es veuen sotmesos. En més d'una ocasió, la jove ha defensat que «és més que la dona d'un futbolista».

De moment, no es coneixen massa detalls de com serà el 'reality', però se sap que girarà al voltant del dia a dia de Cristiano i Georgina, —igual que han fet també Sergio Ramos i Pilar Rubio—. I, pel que es veu, els seus fills també apareixeran en un segon pla.

A més, també es tractaran temes com la suposada crisi que han travessat des que es van mudar a Torí, perquè s'ha arribat a especular que Georgina no era feliç en un país estranger i que fins i tot se sentia atrapada, sempre a la cura dels nens, i allunyada d'aquells als que vol.