Nova euroordre contra Puigdemont

L'ordre demana l'arrest inmediat i la seva entrega
Puigdemont | Catalunya Diari

 

El magistrat de la Sala Penal del Suprem Pablo Llarena, instructor de la causa sobre el 'Procés', ha activat aquest dilluns una nova euroordre contra l'expresident català Carles Puigdemont, pròfug de la Justícia des del 30 d'octubre de 2017, quan va fugir d'Espanya. També s'ha rellançat una ordre internacional de detenció amb fins d'extradició contra ell. 

 

 

Segons avança 'El Español', Llarena torna a intentar amb aquest mecanisme la detenció de Puigdemont i la seva entrega a Espanya amb la finalitat que pugui ser jutjat pels fets pels quals va ser processat el 21 de març de 2018 i que la Sala Penal del Suprem ha considerat constitutius de delictes de sedició i malversació en la sentència que condemna al vicepresident, Oriol Junqueras, i tres exconsellers del Govern que va encapçalar el pròfug.

 

El magistrat ha adoptat aquesta iniciativa immediatament després de conèixer aquesta sentència, tot i que la Fiscalia del Suprem ja li havia sol·licitat el passat dijous l'activació de l'euroordre i l'emissió d'una ordre internacional de detenció en previsió de la decisió condemnatòria. 

 

La rebel·lió, suprimida

La nova eurorodre ja no parla de violència, de manera que no contempla la rebel·lió i es basa només en la sedició. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Indignat
Sembleu un panflet cutre amb imatges com aquesta, ni l'ABC ni La Razón foten imatges tant miserables ridiculitzant a algú. Feu el favor d'intentar semblar més seriosos.
Nicolas
Esperó aquesta vegada Puigdemont no escapa de la justicia Nacional i Internacional !
Manolo
Jaja como pica ehhh jajaja el 13 os reisteis del paracaídas I la farola pero ahora te molesta la foto no? Pues vamos a ordenar un poco este país.
Manolo
Jaja como pica ehhh jajaja el 13 os reisteis del paracaídas I la farola pero ahora te molesta la foto no? Pues vamos a ordenar un poco este país.
Alfonso
Ya tocaba que llegara esta orden
Josep
Como se nota que sois del PP
Visca Catalunya
A veure quan arriba pel garrulo del Smith de Vox..... Ah no ? Ahh es que con que aquest pallaso es el macho ibérico de Aspanya.... aneu a la merda hipòcrites!