CB Valls, recurs, mitgetes

Dimiteix el president del CB Valls

José Luis Vicente Martínez deixa el carrec de president després de vuit anys. Assegura no poder dedicar el temps que mereix i requereix un càrrec com aquest

El Club Bàsquet Valls s’ha quedat sense president. José Luis Vicente Martínez va presentar la seva dimissió el passat divendres 20 de setembre en la reunió ordinària de la Junta Directiva de l’entitat vallenca i no continuarà al capdavant d’un club que lidera des del 2011, quan quatre anys després de la seva arribada va ser nomenat president. L’exmàxim dirigent dels de l’Alt Camp afirma plegar per «causes personals» perquè en els darrers mesos li ha estat difícil «dedicar el temps que mereix i requereix» dirigir una entitat esportiva com cal.

José Luis Vicente Martínez va ser nomenat president un 1 de juliol del 2011 després d’entrar al CB Valls com a membre de la Junta Directiva l’any 2007. L’expresident destaca en la seva carta de comiat l’impuls de l’Escola i l’Acadèmia de Bàsquet durant el seu mandat, fet que ha permès gaudir de 400 joves practicant bàsquet i formant-se amb valors esportius. Vicente Martínez ha dedicat paraules d’agraïment als companys de Junta Directiva, als tècnics, els jugadors, els treballadors, els patrocinadors, les administracions públiques i a la Federació Catalana de Bàsquet. Magí Mallorquí, membre de la Junta Directiva, serà el nou president provisional fins que s’iniciïn els procediments establerts en els estatuts de l’entitat per escollir un nou president i una nova Junta Directiva.


Comentaris