GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Carles Coll representarà el territori al Campionat d'Espanya d'hivern

El tarragoní competirà amb els colors del Club Natació Tarraco i buscarà, entre altres objectius, la marca mínima per a l'Europeu d'estiu del 2019
Carles Coll competirà dijous 15, dissabte 17 i diumenge 18 de novembre | CN Tarraco

 

El nedador Carles Coll representarà l'esport del Camp de Tarragona en el pròxim Campionat d'Espanya de Natació que se celebrarà del 15 al 18 de novembre a la Piscina Nova de l'Escullera a Barcelona. El tarragoní, esportista del Club Natació Tarraco, formarà part de la competició formant part de les categories 100 metres braça, 200 metres estils i 50 metres lliure.

 

Coll, a un pas de ser absolut

Carles Coll viu aquesta temporada la seva darrera com a junior, fent el salt a la categoria absoluta la pròxima campanya. Tot i que aquest campionat estatal va acompanyada del nom d'absoluta, també hi formaran part esportistes de la categoria absoluta joves i menors, fet que permet Coll poder enfundar-se el banyador i llançar-se a l'aire. Silvia Díez, primera entrenadora i responsable del primer equip de natació del CN Tarraco, explica que a Coll «li queda un any de junior, esperem que vagi a l'Europeu perquè té un potencial que només ell sap on pot arribar, a base d'entrenament el traurà».

 

Competirà en tres categories, estrenant-se als 100 metres braça i 200 metres estils dissabte 17 mentre que la darrera categoria, els 50 metres lliure, tindrà lloc diumenge. Sigui en aquesta o en una altra cita del calendari, Díez té clar l'objectiu del jove esportista: «Entrar a les finals i buscar una mínima per al Campionat d'Europa de l'estiu del 2019».

 

 

El Tarraco pica pedra

Més enllà del Carles, el Club Natació Tarraco pica pedra amb la pedrera per poder gaudir d'èxits futurs: «Creiem que a través de la natació, el waterpolo i la natació sincronitzada, juntament amb el triatló i l'hapkido, li donarem una empenta en l'àmbit esportiu al club, és molt necessari», explica Silvia Díez en una entrevista a TarragonaDigital. «Cuidem la base per entrenar futurs esportistes per arribar al nivell de Ferran Siré, internacionalment», reconeixia Díez després de lloar el rendiment del jove reusenc quan va canviar d'aires per fitxar pel CN Terrassa.

 

Laura Amorós s'ha incorporat a la direcció esportiva per reforçar aquesta faceta del club i seguir treballant en una pedrera que, segons Díez, donarà a parlar: «Tenim unes noies juniors constants i perseverants, que és allò que busquem en els entrenaments. Els nois juniors que pugen de primer any ens han d'ajudar a crear un futur equip absolut, sense oblidar l'infantil i l'aleví que tenim, en un parell d'anys parlarem d'aquests conjunts».

 

Silvia Díez durant la conversa amb TarragonaDigital | Joan Alfons López

 

 

Ara, el més immediat, el LXII Campionat d'Espanya Absolut d'Hivern P25-Astrapool del 15 al 18 de novembre a Barcelona.