El Calafell remunta contra el Caldes i suma el segon triomf

Els verds remunten un 3-1 advers per endur-se els tres punts de la pista del Caldes. És el primer triomf com a visitant de la lliga 2023-2024

El Calafell ja ocupa la segona plaça a la lliga
El Calafell ja ocupa la segona plaça a la lliga | OK Liga TV
Redacció
15 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 19:17h
El Club Patí Calafell ha guanyat amb remuntada inclosa a la pista del Caldes (3-5) en un duel on ha hagut d'anar a contracorrent per embutxacar-se el triomf. Els homes dirigits per Ferran López han capgirat un 3-1 advers amb un parcial de 0-4 per acabar la jornada amb sis punts a la taula. Dos doblets de Selva i Mirasi una diana de Xaus protagonitzen la victòria calafellenca.

Una altra remuntada

Els del Baix Penedès semblen abonats a les remuntades en aquesta lliga 2023-2024. Els verds han vist com el Caldes s'avançava a l'electrònic amb una diana de Presasen el minut 7, gol que es veuria agreujat amb una targeta blava a Escala que acabaria transformada en el 2-0 de Ballarten el minut 10. El doble avantatge local duraria pocs segons perquè Jepi Selvaanotava el 2-1 de forma quasi immediata, diferència que tornaria a trencar el local Ballart en el minut 18 per deixar el 3-1 al descans.