GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Gordillo s'aïlla de les darreres hores de mercat al Nàstic

El tècnic del Nàstic intenta aïllar-se de les que s'esperen que siguin últimes hores de mercat molt mogudes a Tarragona
José Antonio Gordillo durant l'entrevista a TarragonaDigital | Gimnàstic

 

El Nàstic afronta el darrer mig dia de mercat de fitxatges amb molta feina a fer. El club tenia previst tancar entre tres i quatre arribades i sortides i, a hores d'ara, podria haver de conformar-se amb la meitat de tot: dues altes i dues baixes. José Antonio Gordillo, conscient que allò que al migdia és blanc al vespre pot sr negre, assegura que no sap que acabarà passant en aquest mercat i es vol mantenir al marge per pensar exclusivament en el matx de diumenge: «No tinc ni idea. Arnal i el Consell estan en aquestes tasques, jo vull mantenir-me al marge per centrar-me en el matx de diumenge, l'entrenament de demà i treure un equip competitiu».

 

Excessives diferències entre rics i pobres

La direcció esportiva ja ha posat les cartes sobre la taula durant el matí i té en marxa dues operacions que espera poder tancar en les pròximes hores. Així i tot sembla que caldrà esperar al final del dia per sortir de dubtes en un mercat on les diferències entre els més rics i els més pobres és abismal. José Antonio Gordillo n'ha parlat a la sala de premsa del Nou Estadi: «En l'àmbit econòmic i de massa salarial hi ha molta diferència amb els de dalt, els que acaben de descendir, davant els més humils».

 

César Arzo i Pol Valentín podrien seguir

Al migdia d'aquest divendres, sembla complicat que futbolistes com César Arzo o Pol Valentín trobin una sortida, fet que provoca que ara tinguin més opcions de quedar-se que de marxar. En el cas de Dimitrievski, la direcció esportiva busca una sortida a darrera hora per evitar un col·lapse en la porteria. Passi el que passi, Gordillo ha defensat el nivell de l'equip hi hagi fitxatges o no: «Tenim una plantilla competitiva, hem de ser conscients que el club ha donat un canvi en l'estructura esportiva i hem de pagar el peatge del nostre pressupost. El treball és nou i caldrà temps».

 

El Rayo Majadahonda

Avui és inevitable parlar del mercat de fitxatges però cal no oblidar que diumenge a les 12.00 hores el Nàstic rep el Rayo Majadahonda en la tercera jornada de lliga. Fali és seriós dubte, avui encara no ha tocat pilota en l'entrenament, però sí que apunten a l'encontre Iván López i Cadamuro. Sobre el conjunt madrileny, Gordillo ha advertit que «és nou en la categoria però s'ha reforçat amb jugadors experimentats, tenen una idea clara de joc de la temporada passada. El resultat contra el Mallorca (0-1) podria haver estat un altre, serà difícil».

 

La plantilla s'ha entrenat aquest matí a les instal·lacions del Nou Estadi en la penúltima sessió prèvia al matx de diumenge a les 12.00 hores. L'equip s'exercitarà demà dissabte a 9.30 hores a la Budallera on s'ultimaran els detalls per rebre la visita del Rayo Majadahonda en un matx que el club vol convertir en la primera victòria de la temporada.