Jepi Selva salva un punt per al Calafell en el debut a la lliga

Els verds salven un punt en el darrer segon del matx a la pista del Sant Just (3-3) amb una diana de Jepi Selva. Els locals quasi provoquen la primera derrota verda

Els calafellencs han fregat la primera sorpresa desagradable de la temporada a la lliga | OK Lliga TV
30 de setembre del 2023
Actualitzat a les 22:43h
El Club Patí Calafell ha salvat la primera sorpresa desagradable de la lliga 2023-2024 després d'empatar (3-3) a la pista del Sant Just. Els locals, que debuten a la categoria després d'ascendir la passada campanya, han sorprès uns calafellencs que han necessitat el darrer segon d'encontre amb un llançament de Jepi Selva per a evitar la derrota.

Mai per davant al marcador

El Sant Just ha plantat cara al Calafell i ha estat superior durant diversos trams de l'encontre, especialment quan trobaven el forat de la porteria de Gerard Camps. 19 minuts tardaven els locals a poder inaugurar el marcador gràcies a Pujalte, qui culminava una jugada de murri per superar el porter verd amb un gol venint per darrere de la porteria.

S'hauria d'esperar al minut 28 per veure com Jordi Ferrer aconseguia empatar aprofitant un refús del porter local per anotar al pal dret. El partit embogia i Cristian Rodríguez ho aprofitava per superar magistralment per alt a Camps i posar el 2 a 1 un minut després. La bogeria es mantenia quan, aprofitant una falta directa per blava a Rodríguez, Arnau Xaus empatava per fer el 2 a 2.

No ha estat fins a la recta final del matx quan el marcador ha tornat a moure's. Rodríguez tornava a veure porteria en el minut 44 per posar per davant un Sant Just que podria haver anotat el quart si no ho hagués impedit Camps. Una intervenció que ha permès a Jepi Selva, en el darrer segon del matx, poder empatar amb un llançament que s'ha colat entre els tres pals del local Deitg.

Primer punt per a un Calafell que buscarà el primer triomf dissabte a les 20.30 hores contra el Liceoal Pavelló Joan Ortoll.